Coachtools

> 150 instrumenten i.s.m. onze partners

JobXS biedt via de tools store toegang tot een breed scala aan online tests, oefeningen en vaardigheidstrainingen die de kandidaat helpen bij het (her)definiëren en ontwikkelen van persoonlijke doelen en carrièrewensen.

De coachtools worden mogelijk gemaakt in samenwerking met onze partners en opdrachtgevers. Heb jij ook coachtools die je wilt distribueren via onze tools store? Dat kan!

Ruime keuze aan tools voor:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Coaching
  • Re-integratie
  • Assessments
  • Talent development

Brengt in beeld

– Competenties

– Persoonlijkheid

– Interesses

– Fitheid

– IQ en (taal)niveau

– En de meest complete beroepen database!

JobXS wordt ingezet door aansprekende organisaties

– Door multinationals en midden- en kleinbedrijf

– Onderwijs- en overheidsinstellingen

– Re-integratie- en outplacementbureaus

– Zelfstandig ondernemers

Diensten

JobXS combineert een aantal functionaliteiten in één overzichtelijk online platform, waardoor het begeleiden van (grote groepen) kandidaten significant efficiënter en effectiever verloopt. JobXS heeft de volgende functionaliteiten:

+

Alle vacatures

In een online omgeving heeft de kandidaat (en coach) inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord, beroepentabel met LinkedIn integratie!

+

E-coaching

JobXS biedt de faciliteiten voor hybride/blended coaching in de begeleiding van een client.
De verdiepingsslag die volgt met one-on-one sessies zorgt voor een gerichter traject voor kandidaat en coach.

+

Op maat integratie

Wens je JobXS te integreren in je bedrijfsvoering naar je eigen wensen en normen? Bijvoorbeeld met je bestaande (loopbaan)oefeningen, tests, huisstijl, werkprocessen, CRM- en/of ATS systeem? En wat nog meer?!
+

Employability Portalen

De portalen van JobXS zijn flexibel en op maat in te richten waardoor het gebruik continu wordt gestimuleerd. Hierdoor zijn de resultaten en gebruikerstevredenheid meetbaar hoger dan bij een “statisch” portaal waarbij …

Opdrachtgevers die kozen voor JobXS!

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.