Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De normaalste zaak van de wereld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze dagelijkse werkelijkheid. Dat uit zich in de manier waarop er wordt omgegaan met kennis, mensen, productiemiddelen en klanten.

We werken niet met kleine lettertjes, verkopen geen persoonsgegevens en doen alles vanuit één uitgangspunt: hoe draagt wat we doen bij aan een inclusieve, transparante arbeidsmarkt.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat we verantwoordelijkheid nemen voor de
maatschappij en het milieu.

Een van de meest opvallende vertalingen van ons MVO-beleid is misschien wel dat wij 1% van onze totale omzet overmaken naar een goed doel. Ieder jaar bepalen wij met het team aan welke organisatie wij het zullen schenken of anderszins.

De minst opvallende vertaling vindt dagelijks plaats. Het team van JobXS werkt dagelijks met hart en ziel aan de beste ondersteuning van alle werkzoekers die met ondersteuning willen werken aan hun ambities.

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.