E-Coaching

Hybride/blended coaching in de begeleiding van je client

Het E-coachingtraject wordt doorgaans aangevuld met one-on-one sessies.  JobXS biedt de faciliteiten voor hybride/blended coaching in de begeleiding van je client. De verdiepingsslag die volgt met coaching zorgt voor een gerichter traject en voor kandidaat en coach een verhoogde tevredenheid.

Meekijken met én activeren van de kandidaat, door zoekopdrachten voor te stellen, specifieke vacatures te tippen of coachtools in te zetten. En de mogelijkheid tot stimuleren met de coaching-functionaliteiten.

  • Online samenwerken
  • Registratie begeleiding
  • Betere resultaten
  • GDPR proof

Online samenwerken

– Hybride/blended coaching

– Aangevuld met one-on-one sessies

– Meekijken met én activeren van kandidaten

– Verhoogde tevredenheid

JobXS wordt ingezet door aansprekende organisaties

– Door multinationals en midden- en kleinbedrijf

– Onderwijs- en overheidsinstellingen

– Re-integratie- en outplacementbureaus

– Zelfstandig ondernemers

Diensten

JobXS combineert een aantal functionaliteiten in één overzichtelijk online platform, waardoor het begeleiden van (grote groepen) kandidaten significant efficiënter en effectiever verloopt. JobXS heeft de volgende functionaliteiten:

+

Coachtools

JobXS biedt online tests, oefeningen en vaardigheidstrainingen die de kandidaat helpen bij het (her)definiëren van persoonlijke doelen en carrièrewensen.
Een greep uit de gevalideerde tests die we bieden …
+

Alle vacatures

In een online omgeving heeft de kandidaat (en coach) inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord, beroepentabel met LinkedIn integratie!

+

Op maat integratie

Wens je JobXS te integreren in je bedrijfsvoering naar je eigen wensen en normen? Bijvoorbeeld met je bestaande (loopbaan)oefeningen, tests, huisstijl, werkprocessen, CRM- en/of ATS systeem? En wat nog meer?!
+

Employability Portalen

De portalen van JobXS zijn flexibel en op maat in te richten waardoor het gebruik continu wordt gestimuleerd. Hierdoor zijn de resultaten en gebruikerstevredenheid meetbaar hoger dan bij een “statisch” portaal waarbij …

Opdrachtgevers die kozen voor JobXS!

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.