Gratis ontwikkeladvies voor 45+

Behoor jij tot de doelgroep?

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers.

Ontdek of een gratis ontwikkeladvies iets voor jou is!

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een test en een aantal individuele gesprekken met een coach. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor jou te vinden zijn. De coach kan je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor de deelnemer gratis.

Doe de loopbaantest en ga aan de slag met een gekwalificeerde loopbaanadviseur bij jou in de buurt.

Gratis loopbaantest!

Doe de gratis loopbaantest en ontdek of een gratis ontwikkeladvies iets voor jou is. Zo ja, vul dan het contactformulier in en binnen 24 uur neemt een coach vrijblijvend contact met je op.

Wat kan een loopbaanadviseur voor jou betekenen?

Monique van Bavel (46) is kok bij cateringbedrijf Hutten en kreeg een ontwikkeladvies: “Het ontwikkeladvies heeft mij wel echt op het spoor gezet om eens verder te kijken. We hebben een hoge werkdruk en we weten allemaal dat we tot 67 door moeten. Uit het advies kwam dat ik heel graag jonge mensen wil coachen voor het vak. Dat is goed om te weten voor de toekomst, als ik dit werk misschien niet meer kan doen. Ik ben er slimmer door geworden en het heeft me helemaal geen ene stuiver gekost. Je bent nog steeds directeur van je eigen loopbaan en je eigen toekomst. Dus jij zult zelf het heft in handen moeten nemen, hoe ga ik 67 worden?”

Wat levert het je op?

Het eindproduct van deze begeleiding is een Persoonlijk Ontwikkelplan. Hierin staan kort en bondig een aantal acties beschreven die je op de korte en/of de lange termijn kan inzetten om je mogelijkheden om aan het werk te blijven tot aan je pensioen te vergroten.

Bespreking van/advies over:

  1. je eigen situatie en toekomstperspectieven
  2. wie je bent en wat je kunt
  3. je toekomst oriëntatie
  4. je toekomst mogelijkheden
  5. wat voor acties je kunt gaan ondernemen

Het adviestraject is afgerond met:

  • een door jou gemaakt ontwikkelplan
  • een gespreksverslag

Kies voor zekerheid met coaches die JobXS gebruiken

JobXS is het portaal voor professionele coaching van cliënten en creëren van duurzame inzetbaarheid. Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, outplacement, re-integratie, personele mobiliteit of coaching.

De HR-managers, (loopbaan)adviseurs en coaches van gerenommeerde organisaties zetten JobXS in voor de begeleiding van hun kandidaten.

Kies voor zekerheid door een loopbaancoach te nemen die gebruik maakt van JobXS. Door het formulier “Ik wil een gratis ontwikkeladvies” in te vullen weet je zeker dat je het beste ontwikkeladvies zult ontvangen en je persoonlijke gegevens volledig veilig conform de wet zijn beschermd.

Ik wil een gratis ontwikkeladvies

Wil je een gratis ontwikkeladvies? En voldoe je aan de eisen? Vul dan het contactformulier in en binnen 24 uur neemt een coach bij jou in de buurt vrijblijvend contact met je op.

[contact-form-7 id=”9221″ title=”Verzoek om contact op te nemen voor ontwikkeladvies”]