Je eigen vragenlijst

Mis je ook vragenlijsten of coachinstrumenten? Wil je je eigen unieke aanpak professionaliseren met een kwalitatief hoogwaardige vragenlijst? Via je vertrouwde JobXS portaal is dat nu mogelijk.

De feedback van je eigen medewerkers of cliënten zijn onmisbaar als je vooruit wil met je organisatie of dienstverlening. Zij weten als geen ander wat er beter, sneller en klantgerichter kan. Met een onderzoek krijg je inzicht in verbeteringen desgewenst op individueel-, team- en organisatieniveau.

  • vertaal je unieke aanpak in je eigen vragenlijst.
  • inventariseer ideeën van opdrachtgevers, medewerkers en cliënten.
  • combineer het onderzoeksresultaat met passende interventies.

Neem contact op voor de voorwaarden.

TIP!

Wist je dat je een uitkomst van een vragenlijst meteen kan combineren met een passende interventie?! Door aan te bieden:

Zorg ervoor dat een client of medewerker de uitkomst direct weet om te zetten in concrete acties!

JobXS wordt ingezet door aansprekende organisaties

– Door multinationals en midden- en kleinbedrijf

– Onderwijs- en overheidsinstellingen

– Re-integratie- en outplacementbureaus

– Zelfstandig ondernemers

Diensten

JobXS combineert een aantal functionaliteiten in één overzichtelijk online platform, waardoor het begeleiden van (grote groepen) kandidaten significant efficiënter en effectiever verloopt. JobXS heeft de volgende functionaliteiten:

+

Alle vacatures

In een online omgeving heeft de kandidaat (en coach) inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord, beroepentabel met LinkedIn integratie!

+

E-coaching

JobXS biedt de faciliteiten voor hybride/blended coaching in de begeleiding van een client.
De verdiepingsslag die volgt met one-on-one sessies zorgt voor een gerichter traject voor kandidaat en coach.

+

Op maat integratie

Wens je JobXS te integreren in je bedrijfsvoering naar je eigen wensen en normen? Bijvoorbeeld met je bestaande (loopbaan)oefeningen, tests, huisstijl, werkprocessen, CRM- en/of ATS systeem? En wat nog meer?! …

+

Employability Portalen

De portalen van JobXS zijn flexibel en op maat in te richten waardoor het gebruik continu wordt gestimuleerd. Hierdoor zijn de resultaten en gebruikerstevredenheid meetbaar hoger dan bij een “statisch” portaal waarbij ..

Opdrachtgevers die kozen voor JobXS!

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.