JobXS PRO

Laat arbeidsmarktdata voor je werken!

Dit unieke instrument biedt het beste inzicht in de Nederlandse arbeidsmarkt op basis van actuele en historische (vacature)gegevens. Door je zoekprofiel te combineren met “big data” over de arbeidsmarkt krijg je direct inzicht om de juiste acties te ondernemen.

  • Bij welke intermediairs in de nabije regio moet jij of je cliënt ingeschreven staan omdat zij de afgelopen periode de meeste (tijdelijke) vacatures hebben bemiddeld die je zoekt?
  • Bij welke bedrijven heeft een open sollicitatie de meeste kans omdat ze geregeld een vacature hebben die je cliënt kan vervullen?
  • Welke contactpersonen moet je daar benaderen met als doel in beeld te zijn voordat het überhaupt een vacature is geworden en iedereen erop kan reageren?
  • In welke woonplaatsen is de meeste vraag o.b.v. je zoekprofiel en hoe groot zijn die bedrijven?

Zomaar een aantal willekeurige vragen die kunnen worden beantwoord met behulp van dit instrument. Combineer je zoekprofiel met diverse categorieën en krijg antwoord op al jouw vragen!

Benieuwd of een vraag van jou beantwoord kan worden? Neem dan nu contact met ons op.

Uitermate geschikt voor

Effectiever hunten omdat er veel minder tijd hoeft te worden besteed aan het achterhalen van kansrijke organisaties en de bijbehorende contactpersonen.

Bespaar veel tijd door het samenstellen van slimme zoekcombinaties met de PRO tool en stel zo je arbeidsmarktadvies op.

Direct inzicht in de contactpersonen en personele vraag van organisaties om gericht acquisitie te plegen.

Ben jij een interim- of zelfstandig professional, freelancer, zzp-er of ondernemer? Dan is dit precies wat je nodig hebt! Direct inzicht in alle (tijdelijke) vacatures en opdrachten plus je netwerk uitbreiden en gericht acquisitie plegen.

Arbeidsmarktdata categorieën

De arbeidsmarktdata is slim te combineren op diverse categorieën. Vanuit iedere categorie is het mogelijk om naar de bijbehorende actuele- en historische vacatures te gaan en een nieuw zoekprofiel aan te maken.

Beroepen

Contactpersonen

Zoeksuggesties

Publicatiebronnen

Bedrijven

Intermediairs

Sector

Bedrijfsgrootte

Plaats

Opleidingsniveau

Tijd

Contracttypen

JobXS wordt ingezet door aansprekende organisaties

– Door multinationals en midden- en kleinbedrijf

– Onderwijs- en overheidsinstellingen

– Re-integratie- en outplacementbureaus

– Zelfstandig ondernemers

Diensten JobXS

JobXS combineert een aantal functionaliteiten in één overzichtelijk online platform, waardoor het begeleiden van (grote groepen) kandidaten significant efficiënter en effectiever verloopt. JobXS heeft de volgende functionaliteiten:

+

Alle vacatures

In een online omgeving heeft de kandidaat (en coach) inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord, beroepentabel met LinkedIn integratie!

+

E-coaching

JobXS biedt de faciliteiten voor hybride/blended coaching in de begeleiding van een client.
De verdiepingsslag die volgt met one-on-one sessies zorgt voor een gerichter traject voor kandidaat en coach.

+

Op maat integratie

Wens je JobXS te integreren in je bedrijfsvoering naar je eigen wensen en normen? Bijvoorbeeld met je bestaande (loopbaan)oefeningen, tests, huisstijl, werkprocessen, CRM- en/of ATS systeem? En wat nog meer?!
+

Employability Portalen

De portalen van JobXS zijn flexibel en op maat in te richten waardoor het gebruik continu wordt gestimuleerd. Hierdoor zijn de resultaten en gebruikerstevredenheid meetbaar hoger dan bij een “statisch” portaal waarbij …

Opdrachtgevers die kozen voor JobXS!

Ga direct aan de slag met JobXS PRO!

Voor JobXS PRO betaal je per licentie en voor de duur dat je van de arbeidsmarktdata gebruik wenst te maken. Des te langer je een licentie afsluit des te goedkoper is het. Bepaal nu meteen welke licentie het beste bij jou past.