Missie en visie

Hetgeen ons beweegt

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van.

Het zorgt namelijk voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties.

Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op de goede weg naar duurzame inzetbaarheid.

JobXS biedt nu en in de toekomst de tools om medewerkers te coachen in hun duurzame inzetbaarheid en werkgevers naar wendbare organisaties.

Onze missie is jou in staat stellen de juiste persoon op het geschikte moment te laten werken aan de vereiste organisatiedoelen.

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.