Partners

Samen staan we sterker

JobXS werkt nauw samen met diverse partners om de beste tools en techniek via het portaal aan te bieden.

Ben je leverancier van interessante coachtools en geïnteresseerd om ook via JobXS te worden aangeboden? Neem dan contact op.

ONZE PARTNERS

+

 

Sollicity is de IT-partner van JobXS en staat voor een transparante arbeidsmarkt voor iedereen. De e-hrm applicaties van Sollicity zijn >15 jaar een succes voor >832.000 tevreden gebruikers. Dit doen zij voor aansprekende klanten in het bedrijfsleven en de (semi)overheid.

+

Re-Base is hét cliëntvolgsysteem voor de re-integratiebranche en voldoet aan de eisen van Blik op Werk. JobXS is volledig geïntegreerd met Re-Base in te zetten. Praktische en creatieve oplossingen voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
+

IXLY is leverancier van innovatieve oplossingen voor E-HRM en helpt organisaties met kwalitatieve en innovatieve instrumenten om hun opdrachtgevers te adviseren. Al hun testen zijn wetenschappelijk onderbouwd en praktisch.
+

123test biedt een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod van Nederlandstalige tests. Tests worden aangeboden op het gebied van carrière, persoonlijkheid, iq en studie.
+

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters.
+

GoodHabitz heeft een breed aanbod aan online trainingen. Van Office tot persoonlijke effectiviteit. En van social media tot conflicthantering. Allemaal onmisbaar voor de medewerker van nu.

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.