Op maat integratie

In je bedrijfsvoering.

Wens je JobXS te integreren in je bedrijfsvoering naar je eigen wensen en normen?

Bijvoorbeeld met je bestaande (loopbaan)oefeningen, tests, huisstijl, werkprocessen, CRM- en/of ATS systeem? En wat nog meer?!
Het is allemaal mogelijk.

Ook trainen we je desgewenst in het optimaal inzetten van alle mogelijkheden die JobXS biedt. En anders is er altijd de helpdesk die voor je klaar staat.

  • Je eigen (loopbaan) oefeningen
  • Je huidige tests en instrumenten
  • Huisstijl en werkprocessen
  • En nog veel meer…

Diensten

JobXS combineert een aantal functionaliteiten in één overzichtelijk online platform, waardoor het begeleiden van (grote groepen) kandidaten significant efficiënter en effectiever verloopt. JobXS heeft de volgende functionaliteiten:

+

Coachtools

JobXS biedt online tests, oefeningen en vaardigheidstrainingen die de kandidaat helpen bij het (her)definiëren van persoonlijke doelen en carrièrewensen.
Een greep uit de gevalideerde tests die we bieden …
+

E-coaching

JobXS biedt de faciliteiten voor hybride/blended coaching in de begeleiding van een client.
De verdiepingsslag die volgt met one-on-one sessies zorgt voor een gerichter traject voor kandidaat en coach.

+

Alle vacatures

In een online omgeving heeft de kandidaat (en coach) inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord, beroepentabel met LinkedIn integratie!

+

Employability Portalen

De portalen van JobXS zijn flexibel en op maat in te richten waardoor het gebruik continu wordt gestimuleerd. Hierdoor zijn de resultaten en gebruikerstevredenheid meetbaar hoger dan bij een “statisch” portaal waarbij …

Opdrachtgevers die kozen voor JobXS!

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.