VOOR DE ZELFSTANDIG PROFESSIONAL

Geen investeringsdrempel.

Professionele coaching van je cliënten kan niet zonder digitale ondersteuning. Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, outplacement, re-integratie, personele mobiliteit of coaching. JobXS biedt je alle tools om op maat je cliënten te begeleiden in hun vraagstuk.

Jij weet beter dan wie ook hoe je je kandidaten het beste kunt begeleiden. JobXS weet beter dan wie ook hoe we jou kunnen begeleiden. Door je administratie te verlichten. Door je in contact te laten zijn en blijven met je cliènten. Door de beste tools die er zijn ter beschikking te stellen voor jouw kandidaten. Jij bepaalt zelf welke begeleiding van jouw cliènten het beste werkt en daar JobXS voor in te zetten.

Vele gerenommeerde organisaties gingen je al voor sinds 2012. JobXS kent een brede klantenportefeuille uit diverse sectoren. Van multinationals, midden- en kleinbedrijf, (rijks)overheidsinstanties tot en met loopbaanadvies, reintegratie- en outplacementbureaus.

Zelfstandige loopbaan-, hr-adviseurs en coaches zetten JobXS in voor de begeleiding van hun kandidaten.

Opdrachtgevers die kozen voor JobXS!

Ga direct aan de slag!

Bij JobXS betaal je alleen om per account toegang te krijgen (coachlicentie) tot onze diensten en voor wat je gebruikt (credits). Zo heb je continu JobXS beschikbaar en maak je de voornaamste kosten pas wanneer je een cliënt in begeleiding hebt.